Naturen – en källa till balans

Naturen – en källa till balans

Naturen – en källa till harmoni

I andlig och medial utveckling är naturen en källa till balans och harmoni. Låt naturen bli din vägvisare och plats där du fyller på energi. Det är där du många gånger hittar vägen till din inre röst och din andlighet, medialitet och din intuition. I enkelheten och i lugnet! 

Rörelsemeditation

Låt en stunds promenad bli din rörelsemeditation där du stillar ditt sinne, löser ett problem eller når det magiska av att bara vara. Där du känner en ökad inre klarhet och att du kunnat rensa din hjärna. Det kommer stötta dig att skärpa dina sinnen och därmed din medialitet. 

Naturen hjälper dig att återfå kontakten med dig själv, mycket på grund av lugnet och tystnaden. Det är ett perfekt tillfälle att öppna alla dina sinnen och ta in alla intryck och att vara i nuet. 

Ta in naturen

Stillheten, tystnaden och att gå in i sig själv kan kännas som en ordentlig utmaning till en början. Men ta in naturens dofter, ljud, färger och former. Hur känns mossan, stenen eller tallens stam? Var bara i nuet! Förundras över de små tingen. Den där lilla myran som går på sin stig, fjärilen som flyger förbi, björkens stam och den där maskrosen vid vägkanten. Det finns en skönhet i allt. 

Harmoniskt liv

Naturen och meditation kommer hjälpa dig att skala bort det som distraherar dig och ge dig möjlighet att utvecklas ännu mer som person. Du kommer söka efter ett mer harmoniskt liv i samklang med Moder Jord. Det gör att du öppnar upp för att ta emot mer subtila, finstämda, förnimmelser från Universum och där finns din intuition och medialitet som vägleder dig likt en fyr på din livsväg.
Du jordar det andliga och hittar din andlighet och medialitet i vardagen!

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: