Mitt sanna jag

Självkännedom

I processen att lära känna dig själv så finns det många olika verktyg.  Det är viktigt att ge det tid och att inte försöka pressa fram resultat. Var kärleksfull, ödmjuk och respektfull mot dig själv. Se det inte som någonting som du ska prestera utan något du gör för dig själv för att må bra att nå det sanna jaget. 

Du kan välja att arbeta med dina värderingar och mål i livet. Fundera över vilka dina viktigaste värderingar är. Vad är det som är viktigt för dig? Vad värdesätter du allra mest? Vad vill du uppnå i ditt liv? Ge dig själv tid att reflektera över vad det är du vill ska hända i ditt liv? Hur ser din vision ut över ditt allra bästa liv? Bär med dig din vision och sätt mål och delmål utifrån den. Under resans gång, skriv ner dina tankar, funderingar, rädslor, glädjeämnen och det du är tacksam för i en personlig bok. Här kan du också notera dina affirmationer och det du kommer på som du ska göra och blir ditt nästa steg. 

För att göra din vision och dina mål tydliga kan du skapa en “Visionstavla” där du skriver, ritar, klipper ut och klistrar in eller på annat sätt åskådliggör det du vill uppnå. Låt din fantasi flöd! 

Meditation

Det är ett fantastiskt verktyg för att få kontakt med sitt inre och lära känna sig själv. Under meditation så lyssnar du inåt. Varefter vardagens brus och tankar lättar så hittar du ditt inre lugn och klarhet. Under din meditation kan du ställa frågor till dig själv och endera kommer insikten till dig direkt eller längre fram som ett tecken till dig. Du öppnar och förstärker länken till din intuition och ditt Högre Jag. Skaffa dig gärna en meditationsdagbok där du skriver ner det som kommer upp under dina meditationer. Där samlar du dina tankar och kan gå tillbaka och se hur du utvecklats.

Naturen

Naturen är en underbar källa till att hitta dig själv. När du vistas i naturen och söker tystnaden och stillheten så blir det lättare att lyssna inåt. Öppna dina sinnen och ta emot de insikter och förnimmelser som kommer till dig. Känn att du är här och nu!

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan. https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: