Olika mediala förmågor – klärvoajans

Olika mediala förmågor – klärvoajans

Klärvoajans

De vanligaste förmågorna att uppfatta medial förnimmelser är clairvoyance (klarseende), clairaudience (klarhörande), clairsentience (klarkännande av känslor), clairgustance (förnimma smak). clairalience (förnimma dofter) och sist men inte minst clairknowingness (klarvetande). 

Clairvoyance eller klarseende på svenska, är ett vanligt sätt att ta emot mediala förnimmelser. Det kan uttrycka sig olika som genom inre bilder och filmer. Klärvoajans är en inre känsla av att se. Det är när du tar emot bilder, foton, symboler, ord eller färger. Det handlar inte om att se med de fysiska sinnena som med dina ögon, utan det handlar om att använda ditt inre öga det så kallade tredje ögat. Ett erfaret medium kan tolka dessa bilder utifrån olika aspekter och infallsvinklar då känslor, symboler och fysiska upplevelser kopplas till dem.

Klarseende

När ett medium använder förmågan klarseende för att arbeta med en ande, så kommer personen som har gått över till andra sidan ofta att sända visuella bilder till mediets sinne. Ett erfaret medium som tar emot inre bilder kan tolka dem utifrån sin egen psykiska databas eller personliga symbolbibliotek och vet ofta direkt vad som menas med dem. Ett bra sätt att träna och skärpa din förmåga till klärvoajans är att lyssna till guidade meditationer som använder sig av visualiseringstekniker och tar dig på en underbar resa in i ditt sinne, ditt tredje öga. 

Läs mer om de andra mediala förmågor här.

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan. https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: