Andlig utveckling 1

Skapa ditt nya andliga jag – mer avslappnad, balanserad, grundad och med ökad energi i ditt liv. Mindre stress och kanske några kilo minus. Du har funnit meditation som en källa till kreativitet och livskraft.

MÖT DITT NYA ANDLIGA JAG!

Under 6 veckor startar och fördjupar du din andliga utveckling på ett grundat och tryggt sätt för ökad balans och energi i ditt liv.

Kursen Andlig utveckling innehåller olika teman, meditationer, stresshantering, hälsotips, livemöten och ett bra erbjudande om ett 2-veckors kostprogram Immun-Boost av Ulrika Davidsson. Kursen startar 9 nov och är öppet för köp mellan 5 nov fram till 8 nov då kursanmälan stänger vid midnatt.

Nästa kursstart planeras till april 2021.

https://adasco-akademin.thinkific.com/courses/andlig-utveckling-6veckor-balans-energi
2020-11-05T07:00:00

  dagar

  timmar  minuter  sekunder

tills

Kursanmälan öppnar från morgonen den 5 nov och stänger vid midnatt 8 nov.

Meditation – för avslappning

Du får tre meditationer att ladda ner varje vecka med olika teman. En guidad längre och två kortare meditationer. Dessutom ingår en bonus där du lär dig vilka fördelarna med meditation är och hur du kommer igång med det om du är ovan.

Hälsotips & stresshan-tering

Varje vecka får du olika hälsotips för att du ska må bra och få mer energi. Förutom hälsoaspekten så tar vi upp olika faktorer som kan minska din stress. I kursen får du möjlighet att köpa en hälsokurs till reducerat pris från Ulrika Davidsson. Under 2 veckor får du hela menyer för att boosta ditt immunförsvar.

Olika teman och livemöten

I kursen tar vi upp ett nytt tema varje vecka som diskuteras i gruppen på Facebook. Dessutom genomförs ett antal live-möten via Zoom där vi kan diskutera olika frågor som uppstår under kursen.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: