Hur får man kontakt med andra sidan?

Hur får man kontakt med andra sidan

Ett alternativ är naturligtvis att du vänder dig till ett etablerat medium för att få kontakt med andra sidan. Du kanske önskar få en kontakt med någon som gått över till andra sidan eller få ett budskap från dina egna guider. Det är situationer när ett medium hjälper dig med svaren.

Öppna upp för kontakt med andra sidan

Men många personer jag möter vill själva öppna upp för att få kontakt med andra sidan, sina guider. Det är en process som är mycket individuell och tar olika lång tid då ingen person har samma livsuppgift och styrkor med sig i detta livet.  

Kontakten med andra sidan är inte som att kommunicera med en levande person utan något subtilt, finstämt, som liksom snuddar förbi ditt medvetande. Ofta tror man i början att det är ens egna tankar. Genom att “lyssna” inåt på ett öppet och mjukt sätt hittar du snart din väg att få till dig budskap. 

Be om att få kontakt med din guide 

Be om kontakt med din ande eller som jag hellre kallar det din guide. Det är din bestämda avsikt som avgör om du får en kontakt eller inte. Du behöver rikta din intention mot att skapa en kommunikationskanal er emellan. Se det som att era energinivåer ska mötas och sändare och mottagare finjusteras för en bra och ren kanal. 

Meditation

Meditera och stilla ditt sinne. Det är mycket gynnsamt då det lugnar ditt sinne och gör dig öppen för att få kontakt med din guide.
De finstämda budskap du får till dig som nästan påminner om dina tankar, ska du inte analysera eller värdera. Tag emot dem som de kommer till dig med ett öppet sinne.

Leva hälsosamt

Det är oftast en längtan som kommer med medialt och andlig uppvaknande. Vi vill leva mer hälsosamt och hitta balans och frid inom oss och med vår omvärld. Denna längtan är bara att bejaka och hitta sin individuella väg till ett mer hälsosamt liv. Det gör dig mer klar i sinnet och det är positivt för att ta emot förnimmelser från andra sidan.

Medial kurs online

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan. https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

4 kommentarer

 1. Hej! Jag är hemsökt och har många olika energier som söker kontakt, eller nåt annat, oftast nattetid. Har under många år varit arg och frustrerad över att få nattsömnen störd. Varit allt utom samarbetsvillig. Nu förstår jag att jag agerat fel och skulle gärna vilja ha hjälp med hur jag gör själv för att få kontakt. Jag har haft många medium hemma för husrening dock utan resultat. Jag är öppen och vill gärna ha stöd och hjälp kring hur jag skall gå vidare. Mvh/Berith

  1. Hej! Jag vill tipsa om min bloggartikel som egentligen handlar om det motsatt det vill säga öppna upp. Men den beskriver processen att stänga ner också. Det är den processen jag kan rekommendera dig att ta del av – https://margaretatoorell.com/2021/05/02/hur-blir-man-mottaglig-for-andar-2/

   Vänligt men bestämt får du be energierna att inte kontakta dig utan låta dig vara. Du får nonchalera deras pockande så gott det går och sedan varje gång vänlig säga ifrån. Räkna med att få vara envis!
   Hälsningar Margareta

 2. Hej.
  Jag är intresserad av och skulle vilja läsa “E-bok om kontakt med Andevärlden”. Men länken fungerar inte för mig. Hur kan jag få tag på e-boken? mvh Marika

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: