Träna medial förmåga

Träna medial förmåga

Träna din medialitet

Det finns inga genvägar att när det gäller att ta emot mediala budskap och förnimmelser från andra sidan. Träning och åter träning med en konstruktiv feedback på ditt arbete är vägen för att nå ditt mål. 

Rädslan att det jag förmedlar är fel

För att kunna möta och minska rädslan för att du skulle förmedla felaktiga budskap så är ett viktigt steg att öppna upp sig för andevärlden och släppa all oro för att överlämna sig. Det är naturligt att känna rädsla för det okända och det är en process att lita till sin förmåga att möta höga och rena energier och förmedla dem. 

Tillit till din mediala förmåga bygger du upp gradvis genom träning och bra återkoppling på de budskap du förmedlar. Du behöver vara modig och utmana dig själv och dina rädslor. Öva och träna så mycket du kan! Tro på dig själv, ha tålamod och lita till att allt sker i rätt ordning, vid rätt tid och plats. Du kan inte jämföra dig med någon annan utan du har din väg att gå. 

Trojkan träning, tro och tillit kommer genom tålamod och är vägen till mediumskapet!

Några tips: 

1. Skapa en enkel ritual som att tända ett ljus eller be om inre bild att starta med
2. Det finns olika typer av förnimmelser. Använd dig av din starka sida. Vilken är din styrka? Exempel: Bild, ljud, känsla i kroppen eller direkt vetskap. 
3. Börja tala eller skriv direkt utan att värdera det som kommer till dig
4. Använd triggerhjälpmedel som en inre bild, någon sak, tarot- eller orakelkort så du kommer igång att tala i ett flöde
5. Anteckna, rita och minnesträna det som kommer till dig

Träffa likasinnade att träna med

Det är stimulerande och utvecklande att ha en grupp av likasinnade att öva och träna med. Kolla upp om det är något etablerat medium som ordnar kurser på din ort eller sök mediala kurser online. Börja med en mindre grupp och sök dig sen till större sammanhang för att utvecklas mer.
Det handlar om din utveckling i din egen takt, aldrig om att vara bäst eller prestera på topp och tävla med andra. Alla har vi olika gåvor och styrkor och du ska utveckla dina. Var mån om att ha kul tillsammans medan ni övar och tränar och det fungerar även bra online.

Hur startar du en egen grupp?

Ja, det är möjligt! Gå samman med likasinnade och meditera tillsammans och skapa övningar. Det fungerar även att genomföra online. Ni kan turas om att vara gruppledare och ansvara för var sitt tillfälle. Bjud in ett medium som guidar er då och då.
I min kursportal finns kursmaterial för dig som vill utvecklas tillsammans med likasinnade. Där lär ni er mediala begrepp, får vägledda meditationer, olika teman att diskutera och en variation av övningar kopplade till temat. Material finns för en termin om 6 tillfällen för både samtalsledare och elever. Inga förkunskaper krävs för varken samtalsledare eller elever. 

Meditation

Meditation är grunden för andlig och medial utveckling. Det balanserar sinnet och får dig att vara mer fokuserad och öppen för nya aspekter. Hitta ditt sätt att komma igång och gör det till en vana.

Skaffa tarot- eller orakelkort med många symboler

Det är effektiv träning att ha tillgång till någon form av “tarotkort” eller “orakelkort” när du tränar din medialitet. Välj gärna kort med många symboler på. Dessa kort blir som triggers som kommer öppna upp en närmare kontakt med din guide från andra sidan. Det hjälper dig också att ta emot fler och fler förnimmelser som du tolkar och ger vidare i form att ett budskap till någon.

Bygg upp ditt symbolbibliotek

Genom korten bygger du upp ditt symbolbibliotek och kommer på så sätt bli både snabbare och säkrare i din tolkning och i att lämna budskap. Om du vill, kan du göra anteckningar om vilken symbol som står för vad. Med tiden kommer symboliken bli mer komplex och du förnimmer många nyanser och aspekter av en och samma symbol. Kom ihåg – andevärlden sparar på energi i er kommunikation. 

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan. https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

4 kommentarer

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: