Hur vet man om en ande är nära?

Hur vet man om en ande är nära

Andevärlden visar sig

Andevärlden har många sätt att visa sin närvaro på. Innan du har öppnat upp och kan kommunicera direkt med din guide eller känna av höga energier så får du andra tecken på att en ande är nära. 

Det är vanligt att guider besöker oss i drömmar och vill förmedla budskap. Du kan få telepatiska tankar från din guide i andevärlden när den vill berätta något för dig. Här gäller det att bygga upp tillit till att det är en sann kommunikation. Du kan även känna av energier, en närvaro från andevärlden. 

Andevärlden är nära

Ett mycket vanligt tecken är att andevärlden kommunicerar genom husdjuren. Djur har ofta lättare än människor att se att någon från andevärlden är på besök. Om katten eller hunden reagerar med att resa ragg, bli vaksam eller visa andra tecken så känner de av närvaro från andra sidan.

Andevärlden kan få elektriska apparater som TV:n och datorn att störas, startas och stängas av. Tända och släcka lampor och få dem att flimra. De kan skicka ett favoritnummer, ett nummer som betyder något speciellt eller ett som upprepar sig som ett tecken till dig. Det är inte ovanligt att saker i hemmet försvinner, välter, rasar eller plötsligt byter plats. De vill helt enkelt pocka på din uppmärksamhet.

Andevärlden kommunicerar på olika sätt

Dofter är ett sätt för andevärlden att väcka dina tankar på en specifik person som gått bort eller något minne som vill berätta något för dig. Fysiska sensationer som att man får gåshud, känner rysningar, kyla, värme eller ett inre lugn är också andra sätt som andevärlden arbetar på. 

Detta är några exempel på hur andevärlden kan visa sig för oss. Kreativiteten är stor och sättet att väcka uppmärksamhet tar sig hela tiden nya uttryck. Var bara öppen för olika tecken och så kommer de till dig!

Publicerat den
Kategoriserat som Andar Märkt

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: