Öppna upp för andevärlden

Öppna upp för andevärlden

Öppna upp för andevärlden

I den mediala utvecklingen är det ett viktigt steg att öppna upp sig för andevärlden och släppa all oro över att överlämna sig. Det är naturligt att du känner rädsla för det okända, därför att det är en process att lita till sin förmåga att möta höga och rena energier och i sin tur förmedla dem. Tillit till din mediala förmåga bygger du upp gradvis och genom träning och bra återkoppling på de budskap du får till dig. 

Andevärlden känner av om du är rädd och kommer hålla tillbaka din utveckling hellre än skrämma dig. Din guide anpassar hela tiden sin energinivå så att ni ska kunna kommunicera. Det kan vara svårt och utmanande att släppa kontrollen och låta andevärlden arbeta genom oss. 

Personlig utveckling

Genom att arbeta med din personliga utveckling och öva kontakt med andevärlden regelbundet så kommer du känna ökad trygghet, tillit och självförtroende. Träna gärna tillsammans med likasinnade i en utvecklingscirkel eller en medial kurs online för bra återkoppling. 

För att underlätta din kommunikation med andevärlden behöver du vara i balans och ha en mental klarhet. Det gynnas naturligtvis av att leva hälsosamt, vara ute i naturen och meditera. Processen att öppna upp kan bromsas och blockeras av dina trosföreställningar och tidigare liv. Det kan vara bra att fundera på dessa faktorer om du möter på hinder.  

Hur öppna upp för andevärlden

När du känner dig redo för att öppna upp för andevärlden hur går du då tillväga?
Grunden till att öppna upp för andevärlden börjar med meditation. Det är under meditation som du befinner dig i ett förändrat medvetandetillstånd och som kontakten görs möjlig. Du har stillat ditt sinne, känner dig i balans och kan förnimma svaga, subtila signaler från andevärlden och universum. 

I meditativt tillstånd så kan en kontakt med andra sidan ske spontant. Därmed inte sagt att du inte ska be om det. Be gärna andevärlden om beskydd och att få ett tecken, en kontakt med din guide eller någon annan signal som bekräftar er kommunikation. Var beredd på att det kan ta lite tid innan ni har kalibrerat och stabiliserat er kommunikation. Här vill jag påminna om att framgångsfaktorer är att ha tillit, tålamod och tro på processen att öppna för andevärlden.

Möt det okända i din egen takt

Mitt råd till dig är att njuta av den tid du och andevärlden behöver för att starta er kommunikation med varandra. Låt den processen ta den tid som just du behöver. Det är mycket individuellt, precis som det mesta i andlig och medial utveckling. Var tacksam och uttryck det till andevärlden, be om tecken och var uppmärksam på synkronicitet. Med det menar jag de omständigheter som verkar meningsfullt relaterade men saknar orsakssamband. Ha ett öppet sinne så sker magiska saker!

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: