Hur blir man ett medium?

Hur blir man ett medium?

Hur blir man ett medium?

När du vill börja utveckla din medialitet så är det inte lätt att veta hur du ska starta den processen. Tvivel dyker kanske upp – Är jag medial? Vill jag jobba som medium? Här finns ett enkelt svar – alla är mediala och alla behöver inte jobba som medium utan använder det i sin vardag på olika sätt. 

Eftersom alla är mediala så handlar det om din vilja och engagemang att ägna tid till din mediala utveckling. Ger du det din fokus och din bestämda avsikt så kommer du utvecklas. Tänk på att inget kommer gratis. Om du kommer att arbeta som ett professionellt medium avgörs av vad som finns längs din livsväg. Det finns många olika vägar att gå och din medialitet kan du använda på ett gynnsamt sätt i din vardag som i situationer hemma, på jobbet och fritiden. 

Hur utbildar du dig till medium?

Mina tips:

Det är inte viktigt i vilken ände du börjar. När du känner längtan och nyfikenheten – gör något! Våga ta klivet och utveckla dig. Det är både spännande och kul. 

Gå en kurs i medial utveckling för något etablerat medium eller en kurs online. Det kommer ge dig en kickstart och grund i din mediala utveckling. Du får många tips, övningar att arbeta med och så du möter likasinnade och får nya kontakter. 

Meditation är kungsvägen till andlig och medial utveckling. Det är verkligen något jag rekommenderar att du gör till en vana. I meditativt tillstånd öppnar du lättare upp för Universums kanaler och förnimmer de subtila, finstämda, signaler som sänds ut. 

De flesta möter perioder av motstånd och tvekan i sin utveckling. Det kan handla om rädslor eller att du börjar tro du fantiserar fram budskap och förnimmelser. Din vilja prövas och här gäller det att hålla kvar sin intention och bestämda avsikt av vad du vill uppnå. Var envis så tar du dig igenom nålsögat av tvivel. 

När du känner att du har en bra grund att stå på så gäller övning och åter övning för att utveckla din medialitet. Du kan gå med i en övningscirkel eller så startar en du en egen tillsammans med vänner och likasinnade. Du behöver personer att träna på, utbyta erfarenheter och som du känner dig trygg med. I mitt kursutbud finns kursen “Samtalsledarutbildning” som ger dig handledning i hur du kan lägga upp en egen övningscirkel.

Skaffa dig gärna några orakel- eller tarotkort som du tycker om. Använd dem för att öva dig på att tolka dem med hjälp av din intuition. Vad ser du i korten? Titta på bilderna, färgerna och symbolerna vad de vill berätta för dig. Känn energin i kortet.   Var öppen för att dolda förnimmelser kan framträda i korten när du arbetar tillsammans med din guide. Det kan vara budskap från en högre dimension.

Passa också på under din utveckling att lyssna på poddar, läsa böcker och bloggar om medial utveckling och medialitet. På så sätt får du nya infallsvinklar och kan kritiskt bilda dig en egen uppfattning om vad du vill ta till dig. 

Tänk på att inte jämföra dig med andra under din mediala utveckling. Det kommer få dig att stanna upp i din utveckling. Du har din väg att gå och alla befinner sig på olika utvecklingsnivåer. Hur långt du vill utvecklas avgörs av ditt engagemang. Övning ger färdighet!

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan. https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: