Vad är Orber?

Vad är Orber?

Vad är orber?

Orber är cirkelformade energiklot, oftast vita eller genomskinliga. Men kan även var färgade i olika nyanser. Dessa ljusfenomen ser man ibland på fotografier eller film. Vanligtvis ser man dem inte med blotta ögat. Det finns både vetenskapliga och övernaturliga  förklaringar till att man ser orber.

Vetenskapen om orber

De vetenskapliga förklaringarna till fenomenet orber handlar om att våra kameralinser registrerar ljusreflektioner från olika slags dammpartiklar, smuts på kameralinsen, speglar, metallföremål, regn och snö. Därför är det bra med ett kritiskt sinnelag och fundera på om det kan vara ett fenomen som helt enkelt är en naturlig reflektion i din kamera. Falska orber kan vi lämna därhän.

Övernaturliga orber

Orber som man inte kan ge en naturlig förklaring till blir genast spännande. Här handlar det om ett paranormalt fenomen. Dessa cirkelformade energiklot varierar i ljusstyrka, transparens, färg och storlek. De kan stå stilla, röra sig snabbt eller likt en helikopter hovra över en speciell plats. 

Det är en annan energiform, entitet, från den icke fysiska världen. Det är en annan livsform som en del mediala personer kan förnimma. Min erfarenhet säger att energier från det okända kan visa sig i många former. Det speglar även den mediala personens förkärlek till olika fenomen som som änglar, guider eller naturväsen. Är du bekväm med änglar visar sig oftast andevärlden som änglar för dig. Vill du se orber så får du rikta ditt fokus och be om att bli visad orber. Naturligtvis så sker det även spontant att du kan se orber. 

Medial utveckling

Väsen, entiteter, försöker alltid spara på sin energi och visar sig därför gärna i form av en Orb. I din mediala utveckling så kommer du och din guide/entitet alltid försöka optimera er frekvens och sätt att överföra information på ett sådant sätt att ni båda sparar på energi. 

I början av din utveckling så kanske du känner ett behov av se med ditt inre öga, den som  förmedlar information till dig. Varefter du utvecklas så kommer du kanske känna dig trygg med att lita till din förmåga “att bara veta” (clairknowingness) och känna igen energin från den som förmedlar budskap genom dig. Viktig är att komma ihåg att medium arbetar på många olika sätt och du behöver hitta ditt sätt att arbeta. Mediumskapet är en process av ständig utveckling och kunskapssökande. 

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan. https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

3 kommentarer

 1. Hej Margareta!
  Har haft dig som medial lärare för ett bra tag sen. Men jag skulle vilja berätta att en ljusblå orb i en tennisbolls storlek åkte över golvet ca 3 cm ovanför. Det kom ut bakom en fåtölj och försvann bakom soffgaveln. Sen var jag ju tvungen att googla för jag visste inte att det fanns färgade. Häftigt. Vad tänker du om det?

  1. Hej Mona! Kul att höra från dig!
   Orber kan visa sig i många färger och här såg du en blå och lärde dig något nytt. Fundera lite runt varför andevärlden pockar på din uppmärksamhet just och just den blå färgen. Kram Margareta

   1. Tack för svar. Har inte sett det förrän nu. Får nog fundera ett tag till över dess betydelse men är mest förvånad över att jag såg den.
    Jag såg fler märkliga saker under samma period som man verkligen kan undra över. Tar det en annan gång för det blir en längre historia.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: