Hur kan jag förstå vad andevärlden vill förmedla?

Andevärlden förmedlar budskap

När andevärlden förmedlar budskap så gör de det med finstämda impulser eller förnimmelser. Det tar sig uttryck på många olika sätt. Det kan vara inre bilder, en känsla eller som en fysisk förnimmelse. Det kan vara ord, smak, en doft eller att du bara vet att det är på ett visst sätt. Tanken är att du och din guide optimerar er kommunikation utifrån dina egna referenser och hur du associerar. Er kommunikation kommer att anpassa sig till varandra. 

Därför kan du inte tolka en symbol eller ett ord som har kommit till en annan medial person. Utan har du fått ett budskap så är det du som ska tolka det till den personen som det var avsett till. För att utveckla den här förmågan att få till sig förnimmelser och tolka dem utifrån sitt eget perspektiv så finns det finns ingen annan väg än att träna, träna och träna. På så sätt finslipar din guide och du ett sätt att kommunicera. 

Det här är hur du vet att du kan förstå vad andevärlden vill förmedla och om du vill ta det till en ny nivå så hämta min introduktionskurs i medial utveckling som är gratis på hemsidan. Skriv gärna in dina frågor i kommentarsfältet så svarar jag dig. Och glöm inte att gilla, prenumerera och följa mig för fler tips.

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: