Hur kan jag få en bättre förståelse kring medial utveckling?

Medialitet – en praktisk förmåga

Det är viktigt att komma ihåg att medialitet är en praktisk förmåga. Det är inte någonting som du kan läsa dig till i en bok utan det kräver upplevelser och att du skaffar dig erfarenhet av det praktiska arbetet. 

Det är flera steg du får ta i din mediala utveckling. Steg ett är att lära sig att ta till sig och känna av de förnimmelser som kommer ifrån andevärlden. Steg två att lära sig se skillnaden mellan vad som är dina egna tankar och vad som är impulser från andevärlden. Därefter också att kunna fördjupa budskapen genom att kombinera till exempel känslor och bilder, känslor och dofter eller också den här förmågan att bara veta hur saker och ting är och förhåller sig. Det jag kallar “clairknowingness” det vill säga något du bara vet att det är på ett visst sätt. Klar vetskap, helt enkelt på svenska. 

Fortsättningen i din mediala utveckling handlar om att du ska känna dig säker och uppleva trygghet i det du får till dig och i det du förmedlar. Och för själva mediumskapet så vill jag lägga till att det också kräver en stor portion ut av människokännedom för att kunna ge bra och träffsäkra budskap till annan person. Så det finns inga genvägar här. Det är lika bra att erkänna det direkt. Du får satsa på att öva din medialitet för det handlar om att träna upp den praktiska förmågan. Det är också viktigt att du lär av andra personer hur de gör, vad de säger, hur de förmedlar, hur de tar emot och också hur de drar slutsatser utav de förnimmelser som de får till sig.

Förståelsen kommer när du skaffat dig kunskap och erfarenhet

När du har kommit så långt att du känner dig trygg och har tillit till det som du får till dig så att du kan börja att lära ut till andra personer, först då börjar du förstå vad medial utveckling handlar om.

Och det är inte slut där, utan det är en evig utveckling och du lär sig ständigt nya saker. Det är det som gör det här så intressant och givande också. Du möter många olika slags människor som söker olika saker och med olika behov. Det är väldigt utvecklande, både för en själv och förhoppningsvis för dem du ger budskap till.

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan. https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: